Pazite na ove dvije razine ako cijena bitcoina vidi veliku korekciju prije 20 tisuća dolara

18.11.2020
Bitcoin predvodi čudovišni skup, ali je li BTC kasnio za oštru korekciju?
Bitcoin ( BTC ) je u bijegu, svaki dan ispisuje novi maksimum. Nakon službenog postizanja novog najvišeg nivoa prema tržišnoj kapitalizaciji , hoće li Bitcoin napokon još jednom probiti tu neuhvatljivu barijeru od 20.000 dolara ili ćemo prvo vidjeti veliku korekciju?

Teško se ne uzbuditi gledajući tjedni Bitcoin grafikon. U proteklih 30 dana Bitcoin je prošao istinsku paraboličnu seriju. Ali još uvijek nije povratio svoj prethodni maksimum svih vremena, koji je udaljen samo 10%.

Međutim, kako se kaže, "Ono što ide gore, mora se spustiti", i trenutno je svima na umu pitanje: "Kada ispravak?"

Scenarij sudnjeg dana na Fibonaccijevim nivoima retracementa daje sumornu sliku korekcije od 50% na .618 od oko 9000 američkih dolara. No, u trku bikova nakon prepolovljenja, je li to nešto za što se hodljeri trebaju pripremiti ili će prethodne razine otpora poslužiti kao podrška na Bitcoin stubištu za Mjesec?
 

Dnevni Bitcoin grafikon nagovještava razine da bi ljudi mogli malo bolje trpjeti, s tim da je prethodni otpor od 17 000 USD prva razina podrške koja se zadržala, prije nego što bi potencijalno mogao pasti na 14 000 i 12 500 USD.

Iako bi to predstavljalo pad od 25% cijene Bitcoina, predstavljalo bi „zdrav“ povlačenje, dopuštajući kralju kriptovaluta da privuče veći broj maloprodajnih kupaca da uskoče i kupe dip i potencijalno poguraju cijenu iznad ključna razina od 20 000 dolara.

Možda trenutno vrištite na ekran u nevjerici, pitajući se kako bi to, pobogu, bilo zdravo. Međutim, ostaje činjenica da u određenom trenutku moramo imati korekciju, a što se cijena nastavi penjati, korekcija će biti strmija.

Drugim riječima, važno je da Bitcoin pronađe novo lokalno dno ako se BTC želi popeti na nove vrhunce svih vremena.
(cointelegraph.com)

Prijava
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind